0566393036
obeck.klacany@gmail.com
2024 június 25, kedd - Vilmos
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed

Meghívó-Pozvánka

Nagy tisztelettel és szeretettel meghívjuk az egész családot kétnapos rendezvényünkre, mely középpontjában térségünk és a Tokaj-hegyaljai Tállya gasztronómiai értékei lesznek!

2021.08.28. szombat / a községi hivatal nagyterme / kezdés 17.30

Varga Tibor polgármester ünnepélyes megnyitóját követően az Ung-vidéki Kaposkelecsény és a Tokaj-hegyaljai Tállya gasztrotermékeinek kölcsönös kiállítása című projektet ismerheti meg a közönség a projektpartnerek vezetésével.

Ha gasztronómia, akkor lakoma is jár vele. A felszolgált ételek a népi ünnepkörök ízeit hozzák majd vissza. Nem maradhat el a töltött káposzta törvepaszullyal, illetve sült húsok és sütemények széles választéka is várja a jelenlévőket. Mindezeket tokaji borokkal öblíthetjük majd le.

A jó hangulatról községünk tehetséges dalnoka, Sanci gondoskodik örökzöld slágerekkel.

2021.08.29. vasárnap / tájház / kezdés 14.00

Az ünnepélyes megnyitót és a projektmenedzseri beszámolót követően a Zemplén Értékeiért Nonprofit Kft. képviselői ismertetik az általuk kitűzött célokat és az elért eredményeket.

  •  

15:30 – Nagymamám kedvence – a meghirdetett receptverseny győzteseinek kihirdetése, díjak átadása

  •  

16:00 – A tradicionális olajütés története Kaposkelecsényben (Demjén Dénes előadása)

  •  

16:30 – A méhészet és a méz felhasználásának múltja és jövője térségünkben (A regionális méhésztársulat interaktív előadása)

  •  

18:30 – Fellép a Három Vidék Zenekar

A lakoma fogásai hagyományos hétköznapi népi ételekből állnak majd. Bográcsos fogások és péksütemények, amikhez csapolt sörrel kedveskedünk. A gyermekek részére a délután folyamán folyamatosan lesz kézműves foglalkozás, arcfestés és csillámtetoválás, ugrálóvár és trambulin, ügyességi versenyek és játékok, tűzoltóbemutató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d bloggers like this: